Βήμα Διαλόγου Μελών
https://tem-magnisia.gr/forum_td/

Έλλειψη σεβασμού και βασικών κανόνων ανθρώπινης συμπεριφοράς
https://tem-magnisia.gr/forum_td/viewtopic.php?f=2&t=433
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  kaeir [ Πέμ Μάιος 05, 2016 12:16 am ]
Θέμα δημοσίευσης:  Έλλειψη σεβασμού και βασικών κανόνων ανθρώπινης συμπεριφοράς

Μετά λύπης μου διαπίστωσα μετά από τόσα χρόνια στο δίκτυο, ότι έχουν εισβάλλει άτομα που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τις βασικές έννοιες του σεβασμού, ούτε με τους απλούς βασικούς κανόνες ανθρώπινης συμπεριφοράς.......άτομα που δεν συνάδουν με την αλληλεγγύη και την βασική ιδέα αυτού του δικτύου. ( Εδώ πάει το δάσκαλε που δίδασκες....).

Άτομα καλυπτόμενα από την υποτιθέμενη μόρφωσή τους ( που απλά παραμένει στα χαρτιά) και που καμία σχέση δεν έχουν με την παιδεία και την μόρφωση. Γιατί η παιδεία και η μόρφωση μαθαίνονται από το οικογενειακό περιβάλλον κατά κύριο λόγο ( και σε δεύτερη μοίρα από το σχολικό) και τα βιβλία δεν σου δίνουν παρά μόνο εξιδεικευμένες γνώσεις. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι μέσα στο δίκτυο και που το μόνο που κάνουν είναι να εξαπολύουν ίβρεις, προσβολές της προσωπικότητας, επιθετικές κινήσεις (εναντίον μου) για χειροδικία - τη στιγμή μάλιστα που είμαι με ορθοπεδικούς νάρθηκες και εμφανή προβλήματα υγείας - και απειλές χρησιμοποιόντας την επαγγελματική τους ιδιότητα.
Αν ήμουν άντρας θα έκαναν τα ίδια; Αμφιβάλλω για ευννόητους λόγους....

Άνθρωποι που την κάθε ανασφάλειά τους την βγάζουν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς έτσι ώστε να αισθανθούν ανώτεροι με τη μείωση της προσωπικότητας του άλλου...

Άνθρωποι που παρανομούν και δεν τηρούν ούτε την εθνική νομοθεσία, ούτε τους κανονισμούς του δικτύου.

Από πότε οι κανονισμοί μπορούν να καταπατούνται ανάλογα με την κοινωνική θέση του καθενός; Πήρα απάντηση: εγώ θα κάνω ότι θέλω, εγώ!! ( Δίνοντας έμφαση στο εγώ για το ποιος είναι και ποια η ιδιότητά του).

Άνθρωποι ανασφαλείς που επί ώρα προσπαθούν να ρίξουν λάδι στη φωτιά και με επίπεδο 10χρονου να επιμένουν να ειρωνεύονται επί ώρα και να απειλούν έναν άνθρωπο που εμπλεκόταν σε άλλες συζητήσεις, με στόχο να τραβήξουν την προσοχή, απειλόντας δε ότι μου απαγορεύουν να μιλάω και αν μιλήσω ή αν απαντήσω θα δω τι θα πάθω...με μηνύσεις...!! ακόμη και με απειλές για την εργασία μου.....χρησιμοποιόντας πάλι την επαγγελματική τους ιδιότητα!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.

Το ζήτημα είναι ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τις ανασφάλειες του καθενός, αλλά δεν βλέπω δυστυχώς να υπάρχει φιλτράρισμα στις συμπεριφορές κάποιων.

Τι κάνει το δίκτυο επάνω σε αυτό; Δεν υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης άλλου ατόμου με την ίδια ιδιότητα, αλλά με σεβασμό προς τους κανόνες του δικτύου και προς τα άλλα μέλη;

(Υ.Γ. Λυπάμαι που καθαρά για λόγους υγείας δεν μπορώ να παρεβρίσκομαι στις συνελεύσεις. Μετά από αυτά που έζησα όμως στο δίκτυο δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί. Η αγορά θα έπρεπε να είναι χώρος χαράς και αλληλεγγύης και όχι abnormal συμπεριφορών. Και δεν είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι τέτοιο περιβάλλον και τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν).

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/