voliotis73 έγραψε:
1ον Ανάρτησε αναλυτικά το κόστος του κάθε ένα από αυτά τα πάγια έξοδα..
2ον Ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των μελών
3ον Βγάλε συνολική πρόταση και αιτιολογημένη ως την γενική συνέλευση. Δηλαδή ανάλυση πάγιων εξόδων.. κάποια τυχόν έξτρα.. σύνολο τόσο.. μετά διαίρεσε το σύνολο δια τα μέλη και βγαίνει η συνδρομή.. που ζητάς..
4ον Δεν αρκεί η δημοσίευση μέσω ίντερνετ των εξόδων έπειτα.. από την στιγμή που θα οριστεί συνδρομή πάγια.. θα πρέπει να υπάρχει κι επιτροπή ελέγχου.. κι όπως ανέφερα και στην απάντησή μου στο θέμα συνδρομής το καλύτερο από την στιγμή που ζητάτε για το Δίκτυο συνδρομή σε ευρώ.. για να λειτουργήσει ομαλά σαν οικονομική και κοινωνική οντότητα θα πρέπει να νομιμοποιηθεί κι αυτό γίνεται μόνο με κατάθεση πλήρους καταστατικού του Δικτύου και λίστας των μελών με αριθμό ταυτότητας και υπογραφή στο δικαστήριο.
5ον Το θέμα αυτό το προτείνω σε συνδιασμό με τα θέματα σας περί συνδρομής και εξόδων στην γενική συνέλευση της 9ης Μαίου.
"Νομιμοποίηση Δικτύου με κατάθεση του καταστατικού και της λίστας των μελών στο Δικαστήριο - επιτροπή ελέγχου οικονομικών του Δικτύου"
Προτείνω την επαναφορά της δραχμής.
Ίδιο κόστος όλων των πραγμάτων σε δραχμή.
Γνωρίζω ότι σας είναι δύσκολο νοητικά(λόγω των μηνυμάτων που δέχεστε) και συναισθηματικά (λόγω των φόβων, που δημιουργούν αυτά τα μηνύματα). Είναι ένα μαθηματικό βήμα και τίποτα άλλο. όπως αυτοί μας επιβάλλουν νοητικά τα δικά τους μαθηματικά,έτσι κι εμείς θα επιβάλλουμε τα δικά μας μαθηματικά, επειδή με μαθηματική ακρίβεια είναι το κόστος της δικής μας ζωής και τη συνεχίζουμε από εκεί που σταμάτησε, βάζοντας την εντολή DELETE, πρωτα μέσα στο δικό μας νου, και στη συνέχεια ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το βήμα να περάσουμε στην όχθη πριν μπούμε στη δυσκολότερη καμπή του ποταμού της ζωής της χώρας μας, των οικογενειών μας, όπου η ορμητικότητα του ρεύματος ειναι σφοδρή και όποιος μείνει ζωντανός μετά τον καταρράκτη...
Ας ενεργοποιηθούμε και να μην υποκύψουμε στα μαθηματικά των άλλων!!!
Προσωπικά δεν έχω ευρώ να συνεισφέρω. η οικογένεια μου είναι σε τέλμα...
Γι'αυτό και κάνω το βήμα!!!
Δεν χρειάζεται να καταρρακωθούμε, να γίνουμε ρακένδυτοι, για να σκεφτούμε. Τότε θα είναι δυσκολότερο...
Ευχαριστώ,
Ευαγγελία Μεταξά-Σανιδά