Βήμα Διαλόγου Μελών
https://tem-magnisia.gr/forum_td/

Εισήγηση 8ου θέματος Συνέλευσης Συντονισμού 24/4/2013
https://tem-magnisia.gr/forum_td/viewtopic.php?f=45&t=265
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  takitsan [ Τρί Απρ 23, 2013 4:20 am ]
Θέμα δημοσίευσης:  Εισήγηση 8ου θέματος Συνέλευσης Συντονισμού 24/4/2013

Θέμα: Διακρίσεις σχετικά με την επιλογή των ατόμων που πλαισιώνουν την ομάδα υποστήριξης

Πρόταση να μην γίνεται η επιλογή των ατόμων σύμφωνα με την κρίση δυο-τριών ατόμων αλλά σύμφωνα με τις δυνατότητες και τα προσόντα του καθενός αξιοκρατικά. Ο ρατσισμός υπάρχει μέσα στο χώρο του δικτύου. Αν καταφέρουν και αποδείξουν οι υπεύθυνοι ότι δεν υπάρχει, τότε μόνο θα μπορέσουν και τα μέλη να πειστούν για το πνεύμα που θα πρέπει να κυριαρχεί στο δίκτυο αλληλεγγύης και ανταλλαγής. Γιατί όταν υπάρχουν διακρίσεις ανάμεσα μας, ποσό μπορούμε να πείσουμε τους άλλους για το σκοπό μας;

Θέμα από:
  • feniap

Συγγραφέας:  takitsan [ Τρί Απρ 23, 2013 5:27 am ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Εισήγηση 8ου θέματος Συνέλευσης Συντονισμού 24/4/2013

Σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές στον κανονισμό, για να συμμετάσχει ένα μέλος στην ομάδα υποστήριξης μελών πρέπει να είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο για τουλάχιστον 4 μήνες και να έχει παρακολουθήσει 12 συνελεύσεις συντονισμού, ώστε να έχει μια καλή εικόνα για το δίκτυο και τις διαδικασίες του. Η τελική απόφαση για την ένταξη του μέλους στην ομάδα παίρνεται με ομοφωνία από την συνέλευση συντονισμού.

Πριν τις παραπάνω αλλαγές στον κανονισμό, δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για είσοδο στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής, μόνο ενός μέλους η αίτηση δεν έχει γίνει δεκτή. Αυτό επειδή το μέλος είχε δημιουργήσει χρέη προς άλλα μέλη τα οποία δεν φρόντιζε να αποπληρώσει όπως είχε συμφωνηθεί, και θεωρήθηκε ότι η συμμετοχή του στην ομάδα που διαχειρίζεται οικονομικά και προσωπικά στοιχεία μελών, θα δημιουργούσε θέμα αξιοπιστίας.

Τέλος, σύμφωνα με το καταστατικό και τον κανονισμό, στο δίκτυο δεν χωρούν διακρίσεις και ρατσισμοί. Κάθε περίπτωση διάκρισης επιβάλλεται να έρχεται στη συνέλευση οπού θα αποφασίζονται οι κατάλληλες ενέργειες.

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/