Βήμα Διαλόγου Μελών
https://tem-magnisia.gr/forum_td/

Εισήγηση 5ου θέματος Συνέλευσης Συντονισμού 1/5/2013
https://tem-magnisia.gr/forum_td/viewtopic.php?f=46&t=272
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  takitsan [ Τρί Απρ 30, 2013 2:51 am ]
Θέμα δημοσίευσης:  Εισήγηση 5ου θέματος Συνέλευσης Συντονισμού 1/5/2013

Θέμα: Παρουσίαση για δημιουργία βιώσιμης κοινότητας

Η δημιουργία μιας βιώσιμης κοινότητας η οποία θα επιβιώσει και θα ανθίσει με νέους τρόπους, είναι απαραίτητη για το μέλλον του κόσμου μας.
Θα παρουσιαστεί συνοπτικά ένα πρόγραμμα σχεδιασμού μιας βιώσιμης κοινότητας. Θα καταδειχθούν ικανότητες γνώση και ιδέες που μπορούν να κάνουν αληθινά τη διαφορά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ένας κοινωνικός, οικονομικός οικολογικός και πολιτισμικός σχεδιασμός για το μέλλον.
Συμμετοχική εκπαίδευση, δυναμικές ομάδων, τεχνικές επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων, η σημασία του νερού ,της γης και των εναλλακτικώς μορφών ενέργειας, τα εναλλακτικά νομίσματα, οι κοινωνικές επιχειρήσεις και οι σύγχρονοι συνεταιρισμοί ως νέες μορφές οικονομίας που δεν βασίζονται στην οικονομία της ανάπτυξης. Ακόμη θα δούμε την αντίληψη για τον κόσμο μας και την νέα οπτική που θα πρέπει να εξετάσουμε τα πράγματα.

Είμαστε μια τριμελής ομάδα από Ελλάδα,Αγγλία και Ολλανδία με εμπειρία και εκπαίδευση σε θέματα δημιουργίας βιώσιμων οικοκοινοτήτων. Προερχόμενοι απο την GaiaEducation θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας πληροφορίες και ιδέες για τη δημιουργία ενός καινούργιου κόσμου.

stken
Συνδιοργανωτής
Σπιτι των Κεντάυρων - Πήλιο

Θέμα από:
  • stken

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/