Βήμα Διαλόγου Μελών
https://tem-magnisia.gr/forum_td/

Δυνατότητα προβολής των ΤΕΜ ενός μέλους
https://tem-magnisia.gr/forum_td/viewtopic.php?f=6&t=7
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  sael [ Πέμ Φεβ 03, 2011 2:56 pm ]
Θέμα δημοσίευσης:  Δυνατότητα προβολής των ΤΕΜ ενός μέλους

Υπάρχει δυνατότητα να βλέπουμε και τα ΤΕΜ ενός μέλος όταν κοιτάμε στον λογαριασμό του; Η αξιολόγηση είναι πολύ καλή δυνατότητα και καλά κάνει και υπάρχει αλλά νομίζω ότι από μόνη της είναι ανεπαρκής. Μπορεί να ρυθμιστεί το Cyclos ώστε να βλέπουμε και το σύνολο των ΤΕΜ ενός μέλους;

Συγγραφέας:  takitsan [ Τετ Φεβ 16, 2011 1:15 am ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Δυνατότητα προβολής των ΤΕΜ ενός μέλους

Από το κεντρικό μενού του Cyclos πηγαίνουμε στην επιλογή Προσωπικά μου στοιχεία>Εικόνα λογαριασμού για να δούμε μια σύνοψη του λογαριασμού μας.

Το Cyclos μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βλέπουμε και την σύνοψη των λογαριασμών των άλλων μελών. Για την ώρα δεν μπορεί κάποιο μέλος να δει το λογαριασμό κάποιου άλλου.

Θα πρέπει να αποφασίσουν τα μέλη αν θέλουν να γίνεται αυτό. Η ρύθμιση είναι global, δηλαδή ή θα φαίνονται όλων ή κανενός.

Συνημμένα:
Σχόλια αρχείου: Εικόνα λογαριασμού
Εικόνα λογαριασμού.JPG
Εικόνα λογαριασμού.JPG [ 56.23 KiB | 10260 προβολές ]

Συγγραφέας:  sael [ Πέμ Φεβ 17, 2011 6:55 pm ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Δυνατότητα προβολής των ΤΕΜ ενός μέλους

ΟΚ takitsan. Οπότε το θέτω για την επόμενη γενική συνέλευση.

Συγγραφέας:  grigoriou [ Σάβ Φεβ 19, 2011 4:38 pm ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Δυνατότητα προβολής των ΤΕΜ ενός μέλους

Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα χρησιμεύσει να φαίνεται η κίνηση του λογαριασμού του κάθε μέλους από τη στιγμή που το σύστημα δεν επιτρέπει να γίνεται πληρωμή πέρα από το ποσό που έχει οριστεί ώς δυνατότητα στα 100 ΤΕΜ. Σε περίπτωση όμως που κάποιος κάνει καταχρηστική χρήση των εντολών πληρωμής δηλαδή 100 το χρεωστικό όριο συν 200 ΤΕΜ από τις επιταγές θα μπορούσε να οριστεί να φαίνεται το υπόλοιπο μετά το χρεωστικό όριο των 100 ΤΕΜ. Ωστόσο και εδώ έχω αμφιβολίες διότι οι εντολές δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιον έτσι και αλλιώς να κάνει χρήση μέχρι το πιστωτικό όριο των 300 ΤΕΜ χωρίς να μπορεί να υπάρχει περιορισμός, αφού οι εντολές θα περαστούν στο σύστημααπό κάποιον τρίτον μετά τη συναλλαγή. Επομένως νομίζω ότι δεν έχει κανένα πρακτικό λόγο να φαίνονται οι συναλλαγές. Στο κάτω κάτω ασ υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο. Γιατί θα πρέπει να ξέρω εγώ πόσες μονάδες έχει ο Χρήστος ή ο Γιάννης? Μου θυμίζει κάτι σαν διαρκής έλεγχος από όλους προς όλους

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/