Βήμα Διαλόγου Μελών
https://tem-magnisia.gr/forum_td/

Θέματα Συνέλευσης Συντονισμού 17ης Δεκεμβρίου 2016
https://tem-magnisia.gr/forum_td/viewtopic.php?f=91&t=437
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  takitsan [ Τετ Δεκ 14, 2016 1:31 pm ]
Θέμα δημοσίευσης:  Θέματα Συνέλευσης Συντονισμού 17ης Δεκεμβρίου 2016

1. Αξιοποίηση του οικοπέδου που βρίσκεται ο χώρος της Αγοράς από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει κάνει αίτηση για δάνειο με σκοπό την ανέγερση κτηρίων στο οικόπεδο που βρίσκεται η Αγορά. Ενημέρωση και συζήτηση.
Θέμα από takitsan

Συγγραφέας:  sofiav [ Πέμ Δεκ 15, 2016 8:31 pm ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: Θέματα Συνέλευσης Συντονισμού 17ης Δεκεμβρίου 2016

15/12/2016
Φτιάχνουμε κάτι και μοιραία η φθορά του χρόνου έρχεται για να το αντικαταστήσει με κάτι καλύτερο.
Μια από τις ανακοινώσεις που πριν καιρό διάβασα ήταν να αδειάσουν οι πάγκοι. Δεν μου φάνηκε παράξενο γιατί οι πάγκοι θέλουν και τον πωλητή τους να πλασάρει την πραγμάτια του. Σήμερα ο πωλητής έχει φύγει και μαζί του έφυγαν και οι πελάτες.
Τώρα διαβάζω ότι στο οικόπεδο θα κατασκευαστούν καινούρια κτίρια, = θέσεις εργασίας σε εργαζόμενους που έχουν χάσει εδώ και χρόνια την δουλειά τους. Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να φρενάρουμε την εξέλιξη 10 άτομα που πηγαίνω ερχόμαστε σ αυτόν το χώρο.
Τα νέα κτίσματα θα είναι Αίθουσες πανεπιστημίου, ίσως εμπορικά καταστήματα, αλλά σίγουρα, θα είναι μια εξέλιξη που θα είναι ορόσημο και θα αναβαθμίσει την περιοχή.
Η δράση του Δικτύου προτείνω να πάρει μια καινούρια μορφή συγχρονισμένη με την ταχύτητα της εποχής.
Α) Μικρό κατάστημα, σε μικρό χώρο ~ 50τμ. Ένας καλαίσθητος καθαρός χώρος που θα έχει ενδεικτικά , αντικείμενα – ρούχα - βιβλία κλπ σε ράφια που θα είναι ΠΑΝΤΑ ταξινομημένα και καθαρά. Βιτρίνα που να προκαλεί τον καθένα να γίνει μέλος του Δικτύου.
Το κατάστημα να είναι ανοιχτώ ώρες που όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά γιατί ο πελάτης θέλει να συνδυάζει τις αγορές του και με άλλες υπηρεσίες, πληρωμές κλπ.
Β) Εθελοντής , με ειδικότητα Πωλητής ( Κριτήρια:καθαρός, καλοντυμένος, καλοχτενισμένος, με γνώσεις πώλησης και υπολογιστή) δηλαδή όπως θα πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με εργοδότη απαιτητικό των προσόντων του.
Γ) Τα αντικείμενα θα είναι καταγεγραμμένα στον υπολογιστή και θα αφαιρούνται με την πώληση τους. Το ίδιο καταγεγραμμένα θα είναι και αντικείμενα που δεν θα είναι στο κατάστημα αλλά θα είναι έτοιμα προς πώληση – δηλαδή καθαρά και σε συσκευασία πώλησης, στο σπίτι κάθε μέλους του δικτύου.
Ο πωλητής θα έχει άμεση πρόσβαση στο τι υπάρχει , σε κάθε ερώτηση από πελάτη αλλά και προώθησης του ανάλογα την ζήτηση ανά εποχή. Θα έχει όμως και δικαιώματα να ανεβάζει η να κατεβάζει την τιμή σε ΤΕΜ ανάλογα το προϊόν που καλείτε να προωθήσει.
Θα είναι δηλαδή υπεύθυνος έμπορας, για την μορφή , την ποιότητα , την συσκευασία πώλησης και την τιμή του προϊόντος. Τα μέλη του Δικτύου θα είναι προμηθευτές, αλλά αυτός θα είναι ο εκτιμητής τι θα πουλήσει και πόσο.
Ξέρω ότι στο δίκτυο υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες , αλλά όλα γίνονται σωστά, όταν υπάρχει θέληση και θετική σκέψη.
Sofia V

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/