Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας

Εγχείρημα Συνεργατικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

"Αφήστε με να ελέγξω το χρήμα που διακινείται σε μια χώρα, και δεν νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους της" - Mayer Amschel Bauer Rothschild

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ζούμε ιστορικές καί πολύ δύσκολες στιγμές.  Η κρίση βαθαίνει καί κανείς δεν ξέρει πού θα μας οδηγήσει. Στο Δίκτυο Ανταλλαγών καί Αλληλεγγύης είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε, καί να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.
Οι ιδέες, οι σκέψεις καί οι προτάσεις όλων δεν είναι απλά απαραίτητες αλλά απόλυτα αναγκαίες γιά να δράσουμε όλοι μαζί καί να βρούμε λύσεις σε όσα προβλήματα υπάρχουν ή θα παρουσιαστούν. 

Καλούμε μέλη, φίλους και φίλες σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ στο αμφιθέατρο «Ιωάννη Κορδάτου» του Παραλιακού Πανεπιστημιακού Συγκροτήματος στο Βόλο, επί των οδών Αργοναυτών και Φιλελλήνων (Χάρτης).

Ενημερωτικά, υπάρχει μεγάλη κίνηση στον τομέα της ανταλλακτικής και αλληλέγγυας οικονομίας στην Ελλάδα.  Ήδη υπάρχουν δίκτυα στην Κατερίνη, στην Λαμία, στην Μυτιλήνη, στην Ροδόπη, στα Χανιά,στο Ηράκλειο, στην Ιεράπετρα, στην Πάτρα, στη Δράμα, στην Κέρκυρα και στην Αθήνα.
Επίσης ξεκινάνε δίκτυα στην Ερέτρια, στην Λάρισα, στην Λήμνο, στην Κω, στο Αγρίνιο, στην Καρδίτσα, στην Καλαμπάκα.  Τα δίκτυα αυτά μπορούν να συνεργαστούν και έτσι να γίνουν δυνατές ανταλλαγές από πόλη σε πόλη.  Η δυναμική που αναπτύσσεται είναι μεγάλη.

Για να οργανωθεί καλύτερα η συνέλευση έχει αρχίσει από τώρα η υποβολή των θεμάτων.
Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί ένας χώρος στο βήμα διαλόγου.
Για να τον επισκεφτείτε κάντε κλικ εδώ 
Πληροφορίες για εγγραφή στο βήμα διαλόγου εδώ
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια στείλτε μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθείτε σ'αυτό το κάλεσμα, και η γενική μας συνελευση θα είναι μαζική καί δυναμική.
Με ελπίδα και αποφασιστικότητα, 
η ομάδα συντονισμού του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας