Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας

Εγχείρημα Συνεργατικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητά μας μέλη,

Μετά την επιτυχία της 1ης και της 2ης μας ανταλλακτικής αγοράς, σας προσκαλούμε στην 3η ανοικτή αγορά ανταλλαγών με ΤΕΜ, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου από τις 6.00 το απόγευμα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου (μπροστά από την καφετέρια "Αργοναύτης"), για να κάνουμε ανταλλαγές με άλλα μέλη του Δικτύου  και να ανταλλάξουμε (εκτός από προϊόντα) ιδέες και προτάσεις, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία σε φίλους και πολίτες να έρθουν σε επαφή μαζί μας, να συζητήσουν, να ενημερωθούν, να μας πουν τις απόψεις τους, και αν θέλουν να εγγραφούν και αυτοί στο Δίκτυο.

Για προσφορές προϊόντων κάθε είδους αλλά και υπηρεσιών από τα μέλη

Όσοι έχετε προϊόντα κάθε είδους προς πώληση με ΤΕΜ, θα θέλαμε να συμμετέχετε σε αυτή την 3η αγορά ανταλλαγών με ΤΕΜ για να αποδείξουμε για άλλη μια φορά στην πράξη ότι μια άλλη ανταλλακτική οικονομία είναι εφικτή.
Θα υπάρχουν ξανά  έτοιμοι πάγκοι για να εκθέσετε τα προϊόντα σας, αλλά επειδή ο αριθμός τους είναι περιορισμένος καλούμε όσους έχουν δικό τους τραπέζι ή οποιοδήποτε είδος "stand" να το φέρουν μαζί τους.
Καλό θα ήταν επίσης στο ανοικτό παζάρι να υπάρχουν και "stand" μελών μας που προσφέρουν υπηρεσίες με  διαφημιστικά των προσφορών τους (καρτούλες, έντυπα, αφισσούλες, κλπ.) για να είναι όσο το δυνατόν φανερές στη πράξη όλων των ειδών οι προσφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας να συμμετέχετε και τα προϊόντα που θα έχετε προς διάθεση με ΤΕΜ, τηλεφωνήστε στα 2421029908, 6932568396 και 6945704157.

Για αγορές προϊόντων με ΤΕΜ

Είναι μια ευκαιρία να αγοράσετε προϊόντα που σε μια άλλη περίπτωση θα ήταν δύσκολο, λόγω της δυσκολίας αναζήτησης μέσω υπολογιστή, αλλά και του μικρού σχετικά κόστους προϊόντων που καθιστούν την αγορά τους μέσω παραγγελίας ασύμφορη.
Στο χώρο της Αγοράς με ΤΕΜ  θα είναι δυνατόν να γίνει online κατάθεση ΤΕΜ από αγοραστή σε πωλητή. Όσοι έχετε ήδη παραλάβει τις Εντολές Πληρωμής θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Όσοι δεν τις έχετε παραλάβει θα μπορέσετε να τις παραλάβετε επί τόπου.

Οι συμμετέχοντες ως πωλητές ή εκθέτες προσφορών, και οι έχοντες αναλάβει  υπευθυνότητα στη διοργάνωση να βρίσκονται στο χώρο του παζαριού τουλάχιστον στις 17.00.

Προωθήστε το παραπάνω μήνυμα σε φίλους και γνωστούς σας!

Με εκτίμηση,
Ομάδα συντονισμού
Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας