Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας

Εγχείρημα Συνεργατικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας - Πρόσκληση για μέλη και φίλους

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Μετά την επιτυχία της πρώτης μας ανταλλακτικής αγοράς,

Σας προσκαλούμε στην δεύτερη ανοικτή αγορά ανταλλαγών με ΤΕΜ, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου από τις 6.00 το απόγευμα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου (μπροστά από την καφετέρια "Αργοναύτες"), για να κάνουμε ανταλλαγές με άλλα μέλη του Δικτύου, και να ανταλλάξουμε (εκτός από προϊόντα) ιδέες και προτάσεις, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία σε φίλους και πολίτες να έρθουν σε επαφή μαζί μας, να συζητήσουν, να ενημερωθούν, να μας πουν τις απόψεις τους, και αν θέλουν να εγγραφούν και αυτοί στο Δίκτυο.

Για προσφορές προϊόντων κάθε είδους αλλά και υπηρεσιών από τα μέλη

Όσοι έχετε προϊόντα κάθε είδους προς πώληση με ΤΕΜ, θα θέλαμε να συμμετέχετε σε αυτή τη Δεύτερη Αγορά Ανταλλαγών με ΤΕΜ για να αποδείξουμε για άλλη μια φορά στην πράξη ότι μια άλλη ανταλλακτική οικονομία είναι εφικτή.

Θα υπάρχουν ξανά έτοιμοι πάγκοι για να εκθέσετε τα προϊόντα σας, αλλά επειδή ο αριθμός τους είναι περιορισμένος καλούμε όσους έχουν δικό τους τραπέζι η οποιοδήποτε είδος "stand" να το φέρουν μαζί τους.

Καλό θα ήταν επίσης στο ανοικτό παζάρι να υπάρχουν και "stand" μελών μας που προσφέρουν υπηρεσίες με διαφημιστικά των προσφορών τους (καρτούλες, έντυπα, αφισσούλες, κλπ.) για να είναι όσο το δυνατόν φανερές στη πράξη όλων των ειδών οι προσφορές.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο 2421029908,,6932568396 και 6945704157 για την πρόθεσή σας να συμμετέχετε και τα προϊόντα που θα έχετε προς διάθεση με ΤΕΜ.

Για αγορές προϊόντων με ΤΕΜ

Είναι μια ευκαιρία να αγοράσετε προϊόντα που σε μια άλλη περίπτωση θα ήταν δύσκολο, λόγω της δυσκολίας αναζήτησης μέσω υπολογιστή, αλλά και του μικρού σχετικά κόστους προϊόντων που καθιστούν την αγορά τους μέσω παραγγελίας ασύμφορη.

Στο χώρο της Αγοράς με ΤΕΜ  θα είναι δυνατόν να γίνει online κατάθεση ΤΕΜ από αγοραστή σε πωλητή. Όσοι έχετε ήδη παραλάβει τις Εντολές Πληρωμής θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Όσοι δεν τις έχετε παραλάβει θα μπορέσετε να τις παραλάβετε επί τόπου.

Οι συμμετέχοντες ως πωλητές ή εκθέτες προσφορών και οι έχοντες αναλάβει υπευθυνότητα στη διοργάνωση, παρακαλούμε να βρίσκονται στο χώρο του παζαριού τουλάχιστον στις 17.00.

Παρακαλούμε προωθήστε το παραπάνω μήνυμα σε φίλους και γνωστούς σας.

Γραμματεία Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας