Τοπικό Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας

Εγχείρημα Συνεργατικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

koyzina

Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

 Όλα δουλεύουν ρολόι …..

Η Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου, επί δυόμισι χρόνια προσφέρει λίγο φαγητό με πολλή αγάπη Τρίτη και Παρασκευή στην Πλατεία Πανεπιστημίου, σ’ όποιο συνάνθρωπο το ζητήσει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.
Δυστυχώς χωρίς να έχουμε έως τώρα κανένα κρούσμα ακαταλληλότητας του φαγητού και μετά από μια κακόβουλη καταγγελία επενέβη η Υγειονομική Υπηρεσία με σύσταση να σταματήσει η διανομή φαγητού.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τους υπαλλήλους. Θεωρώ ότι ήταν υποχρεωμένοι να τηρήσουν το Νόμο διότι δεν είχαμε όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές, παρά μόνο την κουζίνα, όπως κάθε νοικοκυρά που μαγειρεύει για την οικογένειά της.
Με πλημμύρισε όμως το αίσθημα πικρίας και απογοήτευσης και σκέψεις περνούν μέχρι και για απεργία πείνας.
Κάνοντας καθημερινή προσπάθεια για συλλογή τροφίμων θα συνεχίσω να προσφέρω υλικά για φαγητό και ας σκεφτούμε πώς ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ θα καταφέρουν να τα μαγειρέψουν!!!!
Απευθύνομαι στους συνανθρώπους που είναι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ να βοηθήσουν στο χώρο που διαθέτουμε στην ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ κουζίνας με τις απαιτούμενες υγειονομικές προδιαγραφές.
Ελπίζω στην άμεση ανταπόκρισή τους. Η διεύθυνσή μας είναι Κοραή 90, τηλ. 24210-38317, 6974-717412.
Την Τρίτη 13.00 μ.μ. στο σπιτάκι στην Πλατεία Πανεπιστημίου, καλώ τους συμπολίτες μας να δηλώσουν με την παρουσία τους την συμπαράσταση σ’ αυτό το δίκαιο και αλληλέγγυο αίτημα.
Εγώ για σένα.
ο ένας για τον άλλον
ο άνθρωπος για το συνάνθρωπο
όλοι οι άνθρωποι μαζί.
Αλληλεγγύη.
Με εκτίμηση
Αγγελική Ιωαννίτη